Sulje sivuvalikko

Tervajoki

Huollon ajanvaraus

Puh. 06 4787025

Huollon ajanvarauS ›

Palautelomake ›

Verkkokauppa & Tuotteet

HUOM! 18.3.2020

Nyt kun elämme poikkeuksellisia aikoja ja ihmisten liikkumista on rajoitettu. Haluamme palvella myös niitä asiakkaita, jotka eivät voi tai halua liikkua kodin ulkopuolella, mutta toisaalta aikaa auton tai kodin kunnostukseen olisi juuri nyt. Meillä on toimiva verkkokauppa, jossa pieni osa tuotevalikoimastamme, mutta sen lisäksi koko tuotevalikoimamme on puhelinsoiton päässä. Soita myymäläämme tai laita meille sähköpostia, toimitamme tuotteita joustavasti esim. postilla tai matkahuollolla. 

 

Täyden palvelun autokorjaamomme toimii normaalisti. Ja noutopalvelumme hakee autosi huoltoon tai korjaukseen soita ja kysy lisää 06-4787025. 

 

Toivomme, että yhdessä selviämme näistä vaikeista ajoista, ihmiset pysyvät terveinä ja ettei poikkeuksellinen tilanne vaikuta kohtuuttomasti Suomen talouteen. 

 

Täältä löydät vain murto-osan Tervajoen ja Vaasan myymälöissä olevista tuotteistamme. Jos tiettyä tuotetta ei löydy, ota yhteyttä! Meiltä löydät muun muassa Milwaukee-akkutyökalut, Makita-akkutyökalut, IKH-työkalut, IKH-Varaosat, Helly Hansen-työvatteet, Stihl-, Stiga- Dräger Alkolukkolaitteet, Webastot jne.

 

 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito

HUOM! Verkkokaupassamme vain murto-osa tuotteistamme. Myymälöissämme laaja valikoima. Kysy lisää myyjiltämme!

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
Unohtuiko salasana?